Gevolgen niet betalen

Indien u geen gehoor geeft aan een betalingsherinnering, kan dit vervelende gevolgen hebben voor u als particulier of bedrijf. Uw crediteur kan in dit geval het Centraal Invorderings Bureau inschakelen om een gerechtelijke procedure op te starten.

Wij willen dit graag voorkomen en het zo minnelijk mogelijk met u proberen op te lossen. Neem daarom, ook als u niet kunt betalen, altijd contact met ons op. Wij staan u graag te woord en gaan samen op zoek naar een passende oplossing.


Kunt u niet betalen?

Het kan gebeuren dat u niet het gehele openstaande bedrag in één keer kunt betalen. Als dat het geval is, kunt u een betalingsregeling aanvragen die uiteraard past binnen uw budget en onze voorwaarden. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande link.

Betalingsregeling aanvragen

of

Neem contact met ons op

Bent u het niet eens met de incasso?

Bent u het oneens met de ontvangen aanmaning, heeft u hier gegronde redenen voor en wilt u bezwaar maken? Dit kan uitsluitend schriftelijk middels het bezwaarmakingsformulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Dien een bezwaar in

Heeft u problematische schulden?

Heeft u geen overzicht meer in uw financiën en denk het dat u het niet meer zelf aan kunt? Wij helpen u graag op weg en bieden graag een luisterend oor indien u dat nodig heeft. Onderstaand vindt u meer informatie over problematische schulden.

Hulp bij schulden oplossen?

LET OP: BETAAL NIET AAN VAKANTIEGARANT / CJIIB-INCASSO

Het Centraal Invorderings Bureau wilt u graag waarschuwen voor het volgende:

Wij zijn door oplettende consumenten op de hoogte gebracht dat “cjiib incasso” op agressieve wijze voor Vakantiegarant incasseert. Consumenten worden op intimiderende wijze toegesproken om te betalen voor niet bestaande vorderingen van Vakantiegarant. Consumenten worden zelfs bedreigd met beslagleggingen en het vervangen van deursloten.

Het Centraal Invorderings Bureau staat als lid van de Nederlandse Vereniging voor gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) voor Maatschappelijk Verantwoord Incasseren en keurt deze praktijken van Vakantiegarant en CJIIB-incasso af.

Het Centraal Invorderings Bureau waarschuwt hierbij de consumenten die met Vakantiegarant worden geconfronteerd dan ook om de vorderingen NIET TE BETALEN.

Voor meer informatie over Vakantiegarant en de activiteiten van haar incassobureau(s) verwijzen wij u graag naar de website van de Autoriteit Consument & Markt.

Hier volgt een lijst van gebruikte namen welke de consumenten aan ons hebben gemeld: